Akrylstang

KINGSIGN ACRYLIC er en professionel producent og leverandør af akrylstænger i Shanghai, Kina, investeret af Kignsign International (China) Limited, der arbejder med design, fremstilling af salg af tykt akrylark, reklame -akrylark, akrylrør, akrylstang. Vi leverer både ekstruderede akrylstænger og støbte produktionsakrylstænger, hvis du har problemer, er du velkommen til at sende forespørgsel til os.
Akrylstang bruges hovedsageligt til reklame, håndværk, belysning, dekoration på grund af sit smukke udseende. De forskellige typer akrylstænger med forskellig diameter. Såsom rund akrylstang kan op til OD400mm, men hvirvle akrylstang højst 50 mm i diameter. Vi accepterer OEM -service for at tilføje krav til størrelserne og yderligere krav til bearbejdning.
Kingsign akrylstang har et stort marked i den globale verden, såsom Storbritannien, USA, mange lande i Mellemøsten, Tyrkiet, Sydkorea, Australien, Ecuador og så videre.
Køb Akrylstang fra vores fabrik kaldet Kingsign Acryl, som er en af ​​de førende Akrylstang producenter og leverandører i Kina. Vores produkter har egne mærker og giver god service såsom eftersalg, 30 års garanti. Vores produkter har CE, FDA , SGS-certificering med rabatprodukter.Hvis du vil have lavprisprodukter med holdbare og let vedligeholdelige, kan du engros og bulk. Vores produkter leverer ikke kun billige produkter, men giver også prislister og tilbud. Vores nyeste sælgende produkter har høj kvalitet og bliver populære hos folk, der ønsker at blive avanceret og modevare. vi har også produkter på lager, der er tilpassede og smarte. Du kan være sikker på at købe klassiske produkter fra os.