Akrylrør

KINGSIGN ACRYLIC er en professionel producent og leverandør af akrylrør i Shanghai, Kina, investeret af Kingsign International (China) Limited, der arbejder med design, fremstilling af salg af tykt akrylark, reklame af akrylplader, akrylrør, akrylstang.
Ekstruderet akrylrør, ydre diameterområde er 5-400 mm med enhver længde; støbt akryl rør ydre diameter område er 50-1500mm, tilpasset længde mindre end 3m, tykkelse kan op til 110mm. Vi er fleksible med hensyn til størrelser, overfladebehandling, farver, velkommen til at bestille.
Kingsign fremstiller akrylrør af høj kvalitet til hyperbarisk iltkammer, det er supergennemsigtigt, uden urenheder. Og med stor produktionskapacitet giver kunden os stor påskønnelse for den hurtige leveringstid og gode kvalitet. Vores vigtigste kunder er fra Brasilien, Polen, Peru, Tyrkiet, Sydkorea, Sydafrika, Indien og så videre.
Køb Akrylrør fra vores fabrik kaldet Kingsign Acryl, som er en af ​​de førende Akrylrør producenter og leverandører i Kina. Vores produkter har egne mærker og giver god service såsom eftersalg, 30 års garanti. Vores produkter har CE, FDA , SGS-certificering med rabatprodukter.Hvis du vil have lavprisprodukter med holdbare og let vedligeholdelige, kan du engros og bulk. Vores produkter leverer ikke kun billige produkter, men giver også prislister og tilbud. Vores nyeste sælgende produkter har høj kvalitet og bliver populære hos folk, der ønsker at blive avanceret og modevare. vi har også produkter på lager, der er tilpassede og smarte. Du kan være sikker på at købe klassiske produkter fra os.