Akrylark

KINGSIGN ACRYLIC er H.K Kingsign International (Kina) kapitalinvestering i Shanghai, hovedsageligt forpligtet til design, fremstilling, salg af tykt akrylpanel, akrylplade, akrylrør, akrylstang i Kina. Vi etablerer både ekstruderede og støbte produktionslinjer i begyndelsen og arbejder derefter på design af nye produkter. Nu har vi følgende former for akrylark.
Klar akrylark, farve akrylark, spejlakrylark, frostet akrylark
Badekar akryl ark, anti-genskin akryl ark, anti-ridse akryl ark, anti-statisk akryl ark
Brandsikkert akrylark, diffusorakrylark, LGP akrylark,
glitter akryl ark, marmor og mønster akryl ark, perle akryl ark
Med ovennævnte så store sortiment af akrylpladeprodukter specificerede vi hver produktproduktion og teststandard, lavede produktion, test, eftersalg med en dydig cirkel til drift. I mellemtiden opnåede vi også specialiseret testrapport af hensyn til kundens bekvemmelighed. Selv du kan ikke besøge os, vi kan levere produkter af høj kvalitet til dig.
Køb Akrylark fra vores fabrik kaldet Kingsign Acryl, som er en af ​​de førende Akrylark producenter og leverandører i Kina. Vores produkter har egne mærker og giver god service såsom eftersalg, 30 års garanti. Vores produkter har CE, FDA , SGS-certificering med rabatprodukter.Hvis du vil have lavprisprodukter med holdbare og let vedligeholdelige, kan du engros og bulk. Vores produkter leverer ikke kun billige produkter, men giver også prislister og tilbud. Vores nyeste sælgende produkter har høj kvalitet og bliver populære hos folk, der ønsker at blive avanceret og modevare. vi har også produkter på lager, der er tilpassede og smarte. Du kan være sikker på at købe klassiske produkter fra os.