Svømmepøl

KINGSING ACRYLIC er Kingsign International (China) Limited-investeringen i Shanghai, etablering af et eksportorienteret og hjemmemarkedssalg, suppleret med et omfattende salgsfirma, der eksporterer en række forskellige akrylplader, rør, rør og foretager forskellige internationale storskalaer akvarium og swimmingpool projekter.
Akryl svømmebassin vinduespanel har super klar lystransmittans. Hvor man skal bruge akryl, der er ingen grænser, en del og hele side/bundvæg eller kombinerede sidevæg eller en hel swimmingpoolramme, vi kan fremstille det som dit design. Vi producerer akryl poolvindue panel med en gang støbt proces, med stærk slagfasthed og UV modstand, kan modstå vejr- og tidstest.
Kingsign fremstiller enhver form og størrelse akryl swimmingpool, produktionen foregår med stor størrelse automatisk ovn og fem-akset bearbejdningsmaskine. På det ubundne akrylpanel har vi en af ​​verdens største monolitiske støbte akrylblokstørrelser på 11500 mm x 3000 mm og 8100 x 3700 mm. Vi garanterer alle akrylplader fra Kingsign med 30 år uden gulning. Vi har bestået SGS -testen i standarden for amerikansk FDA.
Køb Svømmepøl fra vores fabrik kaldet Kingsign Acryl, som er en af ​​de førende Svømmepøl producenter og leverandører i Kina. Vores produkter har egne mærker og giver god service såsom eftersalg, 30 års garanti. Vores produkter har CE, FDA , SGS-certificering med rabatprodukter.Hvis du vil have lavprisprodukter med holdbare og let vedligeholdelige, kan du engros og bulk. Vores produkter leverer ikke kun billige produkter, men giver også prislister og tilbud. Vores nyeste sælgende produkter har høj kvalitet og bliver populære hos folk, der ønsker at blive avanceret og modevare. vi har også produkter på lager, der er tilpassede og smarte. Du kan være sikker på at købe klassiske produkter fra os.