Pool vinduer

Kingsign Acryl er H.K. Kingsign International (Kina) Kapitalinvesteringer i Shanghai, Kina, der hovedsageligt har oprettet akrylmaterialer, hovedprodukterne er akrylplade af høj kvalitet, rør, stang, designet af det ekstra store akryl svømmebassinvindue, akvariefiskbeholder, ekstra stor akryltunnel board levering og installation; design, fremstilling og installation af store applikationer i stor skala i akrylmaterialer.
Poolvinduerne er ikke begrænset af form og størrelser, kan være sidevæggen, bundvinduesdele eller hele sider, der understøtter enhver formbinding til at bygge poolrammer. KINGSIGN har mindre end 1% indhold af restmonomer som følge af vores råmateriale (MMA) hærdningsproces. Resterende monomer på højere niveauer kan på rimelig kort tid misfarve panelet i ultraviolerne (UV).
Vi har en af ​​de globale monolitiske (ubundne) støbte akrylblokstørrelser --- 11500 mm x 3000 mm og 8100 x 3700 mm. Kingsign tilpassede form og størrelser af poolvinduer er produktion af stor størrelse automatisk ovn og fem-akset bearbejdningsmaskine. Vores tykke akrylpanel består SGS -testen i standarden for US FDA. Ved design af poolvinduer leverer vi uendelig elementanalyserapport for at bekræfte sikkerhedstykkelsen af ​​poolvinduer.
Køb Pool vinduer fra vores fabrik kaldet Kingsign Acryl, som er en af ​​de førende Pool vinduer producenter og leverandører i Kina. Vores produkter har egne mærker og giver god service såsom eftersalg, 30 års garanti. Vores produkter har CE, FDA , SGS-certificering med rabatprodukter.Hvis du vil have lavprisprodukter med holdbare og let vedligeholdelige, kan du engros og bulk. Vores produkter leverer ikke kun billige produkter, men giver også prislister og tilbud. Vores nyeste sælgende produkter har høj kvalitet og bliver populære hos folk, der ønsker at blive avanceret og modevare. vi har også produkter på lager, der er tilpassede og smarte. Du kan være sikker på at købe klassiske produkter fra os.