Akvarietank

KINGSIGN ACRYLIC er en professionel producent og leverandør af akvarietanke i Shanghai, Kina, investeret af Kingsign International (China) Limited, der arbejder med design, fremstilling af salg af tykt akrylark, reklame -akrylark, akrylrør, akrylstang. Over 20 år med at forpligte os til design, fremstilling, salg af tyk akrylplade, udviklede vi uafhængigt af hinanden akrylklæbemidler, der blev påført pladebinding, supertykke plader og vedligeholdelse, ejer en af ​​de største monolitiske (ubundne) støbte akrylblokstørrelser, er 11500 mm x 3000 mm og 8100 x 3700 mm.
Akvarietanke vælger for det meste akrylplader som materialer på grund af fremragende akryl ydeevne. Vi fremstiller akryltank, akrylcylinder og eventuelle unikke akryltanke. Vores akvarium akryl tankmaterialer er overholdt RoHS -standarden og består den amerikanske FAD standardtest. Overfladen på akvarietanken er solid og blank, med 93% lystransmittans, der ligner krystal.
Akvarietank bruger de akrylklæbemidler, som vi uafhængigt af hinanden, til at binde plade og bearbejde i tilpasset form og alle størrelser efter stor størrelse automatisk ovn og femakset bearbejdningsmaskine. Vi kan udføre alle størrelser og enhver form for akvarietanke på grund af vores kraftfulde produktionsevne og avancerede udstyr.
Køb Akvarietank fra vores fabrik kaldet Kingsign Acryl, som er en af ​​de førende Akvarietank producenter og leverandører i Kina. Vores produkter har egne mærker og giver god service såsom eftersalg, 30 års garanti. Vores produkter har CE, FDA , SGS-certificering med rabatprodukter.Hvis du vil have lavprisprodukter med holdbare og let vedligeholdelige, kan du engros og bulk. Vores produkter leverer ikke kun billige produkter, men giver også prislister og tilbud. Vores nyeste sælgende produkter har høj kvalitet og bliver populære hos folk, der ønsker at blive avanceret og modevare. vi har også produkter på lager, der er tilpassede og smarte. Du kan være sikker på at købe klassiske produkter fra os.