Infinity Pool Design og Infinity Pool Wall Valg

- 2022-06-20-

Designet og materialevalget er meget vigtige trin for svømmehallen, og gode materialer er muligvis hovedårsagen til at være en god poolkasse.

 

Faktisk er der ingen specifik definition for formdesignet. Nu ser vi ofte: rektangler, firkanter, cirkler, halvcirkler, stjerner og uregelmæssige former. Faktisk behøver vi kun at kombinere stedets forhold og designerens koncept for at skabe et anderledes infinity pool-indtryk.

 

Poolvægmaterialer bestemmer til en vis grad svømmehallens stil, poolvæggen er også en af ​​de vigtige dele af skabelsen af ​​swimmingpoollandskab. Svømmeområdets materialeanvendelse afspejles hovedsageligt i bassinvæggen, poolbunden, topstenen og de omkringliggende platforme. På nuværende tidspunkt er de mest almindeligt anvendte materialer til swimmingpoolvægge og -bunde keramiske efterbehandlingsmaterialer på grund af deres stabile ydeevne, rige farver og undgåelse af naturstens begrænsninger (såsom pan-alkali). Prisen er rimelig, og effekten er acceptabel for designeren.

 

Tilsvarende for bedre at vise 'infiniTil en infinity-pool vil designeren også vælge en eller flere sider for at vælge transparente akrylplader som poolvæg, fordi akryl-poolvæggen ikke kun bedre afspejlerkerneaf infinity pool, men også få swimmingpoolen dækket af en mystisk farve under poolens lys til at matche.


Søgeord:

Infinity swimmingpool

Akryl swimmingpool

Pool design

poolvæg tilbehør

KINGSIGN®AKRYLer specialiseret i alle former for akrylplader, akrylvindue, akryltunnel, akryl marinehal, akrylakvarium, akryl swimmingpool, akryl akvarium, akryl halvfærdige bearbejdningsdele, akryl limning akryl lim, buet akrylplader, storskala akryl pladeinstallationsservice. for detaljer, kontakt venligst: 0086 13370079013(Whatsapp/Wechat)