Akryl Display Fordele og noter

- 2022-07-19-

Fordele:Akryl er højgennemsigtige plastmaterialer, udseende ligner krystal; vejrbestandig, velegnet til brug overalt og klima; faldsikker, donikke gå i stykker, når du får et stærkt stød; Hvis akrylflader har ridser, kan vi pudse ridsesteder og lave produkterne til et nyt, det er her andre materialer kanikke sammenligne med. Nu stiger efterspørgslen efter akryl stadig hvert år og anvendes på flere områder.

Her vedhæft egenskaberne for akryl til kontrol:

 

Hvad vi skal overveje Hvornår gør akryl display stativer?

For det første er overfladefastheden akrylplade meget hård. Ved påføring og produktion skal vi passe på, hvis arbejdere kommer til skade, og akryloverfladen ridser. Men hvis akryl overflade ridser ske, donBare rolig, vi kan ændre det ved at slibe og polere ridserne.

For det andet har akryl udvidelseskoefficient. Tilstrækkelig og passende ekspansionsspalte bør overvejes og beregnes ved samling af akrylprodukter.

For det tredje vil akrylmaterialer let føre til punktudledning, og absorbere støv nemt. Den SKAL bruge blød bomuld og dyppes i sæbevand for at rense støvet. Dette er også en fordel ved akryl, det er nemt at rengøre.


Nøgleord:

akryl display

display stativer

akryl produkter

plexiglas møbler

akryl møbler

display stativer i akryl