Hvorfor akryl swimmingpool er mere og mere populær

- 2023-03-30-

I de senere år har mange svømmehaller brugt akrylpaneler. På grund af sin gennemsigtighed ser den krystalklar og ekstremt moderne ud, meget anerkendt af markedet. Sammenlignet med glasset har akryl mange fordele.

Glas plejede at være et meget brugt materiale til gennemsigtige svømmebassinplader, men dets ulemper er også indlysende. Efter lang tids brug er den let at knække og knække på grund af sollys eller fysiske påvirkninger, hvilket udgør potentielle sikkerhedsrisici. Imidlertid,akryl svømmebassinerhar foretaget væsentlige forbedringer på dette område. Efter intens friktion eller stød på deres overflader vil de ikke gå i stykker. Dette skyldes, at de bruger plastiske polymermaterialer, som har god vejrbestandighed og fleksibilitet. Under normale forhold vil basen ikke revne, og langvarig udsættelse for ultraviolet stråling kan også sikre dens gennemsigtighed.

 

Selvom glaspanelet har god permeabilitet, kan det ikke repareres rettidigt i tilfælde af revner eller skader. Som bruger skal de også betale en høj pris for direkte at udskifte hele panelet. Akryl svømmebassiner kan dog undgå denne situation og spare mange penge for virksomheder, da dette materiale kan repareres på stedet i tide. Selv i mange tilfælde kan svømmehallen repareres uden helt at tømme vandet. I den senere fase af vedligeholdelsen er det meget enkelt. Personalet skal kun bruge sæbe eller en blød klud til at tørre af, men de kan ikke bruge stærkt ætsende rensevæsker, da dette kan forårsage en del skader på panelmaterialets overflade.


KINGSIGN® AKRYLer specialiseret i alle former for akrylplader, akrylvindue, akryltunnel, akryl marinehal, akrylakvarium, akryl swimmingpool, akryl akvarium, akryl halvfærdige bearbejdningsdele, akryl limning akryl lim, buet akrylplader, storskala akryl pladeinstallationsservice. for detaljer, kontakt venligst: 0086 13370079013(Whatsapp/Wechat)