Sådan udføres akrylbehandling ¼Ÿ

- 2021-07-31-

Akrylprodukter bruges meget i forskellige erhverv. I vores daglige liv er akrylprodukter også overalt. I de senere år er akrylbearbejdningsevner konstant innovative og forbedrede. Hvordan udfører du akrylbehandling?


Akrylbehandling vælger generelt en laserindskæringsmetode, der sensitivt kan skære akrylråvarer og skære i forskellige former. Det kan skæres i forskellige ord og tegninger i henhold til kundens krav, og det kan også laves til forskellige møbler. Derudover kan laserskæring af akrylråvarer også lave forskellige logoer og varemærker, som kan spille en rolle i reklame i reklamefaget.


Akrylbehandling anvender ofte stansningsbehandlingsmetoder. Akryl i sig selv har gode forarbejdningskarakteristika. Laserskæremaskine bruges til stansning, hvilket kan opnå meget høj præcisionstansning. Billedplanlægning på computeren er påkrævet før stansning. Efter laserskæring og start er det i henhold til planlægningsskemaet meget vigtigt at bearbejde og slå akryl, og det er meget vigtigt at planlægge i god tid, hvilket kan reducere udseendet af dårlige færdige produkter.


Akrylbehandling kan bruge varme bøjningsproduktion og forarbejdningskompetencer. Efter opvarmning til en bestemt temperatur smelter akryl. Det kan bruge opvarmningen til at forme akryl og kan fuldføre forskellige former for akrylprodukter. De varme bøjningsfærdigheder kan afsluttes med forskellige metoder. Generelt bruges den varme bukkemaskine og formningerne til varmbøjning, og udsigten til den varme bukning kan fuldføre synspunktskontrollen i henhold til formens justering og derved fuldføre akrylproduktet i forskellige former for at imødekomme kundens behov.