Forholdsreglerne ved brug af akryl svømmebassin.

- 2021-08-02-

Forholdsreglerne ved brug af akryl swimmingpool som følger

1.Akryl swimmingpoolkan ikke eksistere samme sted som andre organiske opløsningsmidler med lyse og farveløse væsker.
2. Rør ikke ved organiske opløsningsmidler. Når du har rørt ydersiden af ​​akryl -swimmingpoolen, kan den blive beskadiget.
3. Under transportprocessen af ​​akrylbassinprojektet må du ikke gnide den ydre beskyttelsesfilm eller beskyttelsespapir. På grund af kompleksiteten af ​​transportprocessen er det let at påvirke de indre materialer i akryl -swimmingpoolen.
4. Anvendelsestemperaturen i akrylbassinet må ikke overstige 85 grader Celsius.
5. Ved rengøring af akryl svømmehallen skal du kun bruge sæbevand, bruge en blød bomuldsklud dyppet i sæbevand, og gnid eller tør ikke med en hård genstand, ellers ser akryl svømmebassinet let at ridse.

Egenskaber ved akryl swimmingpool som følger:
1. Holdbarhed: Akryl-swimmingpoolprojektet har enestående beskyttelse af den indbyggede lyskilde og øger lyskildens produkts anvendelsesperiode.

2. Vejrbestandighed: Panelet er belagt med en højkoncentreret UV-absorberende metalbase sprøjtet med importeret bilmaling, som kan opretholde langvarig modstand og aldrig falme. Levetiden er 5 ~ 8 år.

3. Slagfasthed: 200 gange glassets produkter, der er næsten ingen risiko for brud.

4. Energibesparende: god lysoverførselsydelse, tilsvarende reducere lyskildeprodukter, spare strøm, reducere driftsomkostninger.