Hvad er forskellen mellem akryl fisketank og glas fisk tank?

- 2021-09-28-

1.Hvorfor tror jeg, at akryl akvarier faktisk ikke er forskellige fra glas fisketanke? Fordi dette materiale er virkelig let, som at holde et plastbræt i hånden. Det er slet ikke tungt, og bankelyden er også tung. Det er ikke så sprødt som en fisketank. Glasfiskbeholderen er meget tung. En 80-årig akvarium kan ikke flyttes, uden at to personer løfter den sammen. Selvom det bevæger sig, er det let at bryde det ved et uheld. Vægten af ​​disse to materialer er meget forskellig.
2. plasticiteten af ​​akryl akvariet er relativt høj. Generelt er der mange traditionelle varmbøjede tanke på markedet, der er lavet af akryl. Men almindeligt glas vil gerne bøje, det tager lang tid, det er meget let at fejle, og det bliver skrottet, hvis du ikke er forsigtig. Akrylplade er meget blødere end glas, og dets plasticitet er hundrede gange stærkere.
3. akryl akvarier er relativt billige. Jeg har tidligere købt et glas, og prisen på krukken i 80 er mere end 200. Prisen på akrylakvarier er relativt lav, og prisen vil være lavere.
4.Men alt har to sider. Glasfiskbeholderen har en stor fordel, det vil sige, at den er meget holdbar. Så længe du ikke går for langt, har glasfiskbeholderen ikke for mange ridser. Så længe akryl akvariet er lidt skødesløst, vil der dog blive vist ridser. Akrylakvarier er jo relativt bløde, så de er let ridsede. Det er ikke hensigtsmæssigt at bruge algefjernelseskniv ved fjernelse af alger. Det er generelt besværligt at rengøre algerne med en svamp.
5.Glasakvariet er hårdt, holdbart og anti-aging. Generelt er levetiden længere end akvariet.
6.De har alle mangler, så hvilken akvarium skal jeg vælge?
7.Hvis det er en stor akvarium, der skal anlægges, skal den omdannes til en græsbeholder. Jeg foreslår at bruge en glasfiskbeholder for mere holdbarhed. Landskabspleje vil uundgåeligt have bump og bump. Derudover baner det vejen for din akvariepleje i fremtiden. Når alt kommer til alt er kvaliteten af ​​glasakvariet bedre, og levetiden er længere, så det er ikke nødvendigt at skifte tanken om et eller to år, hvilket vil være meget besværligt. Glasakvariet kan bedre løse dette problem.
8.Og hvis du bare beholder nogle kampfisk, nogle højtstående eller ekspertfisk, så er en lille akryltank mere passende. Gennemsigtigheden af ​​akryl fisketanken er relativt høj, og tilstanden af ​​monokultur betta er også god. Hvis en fisk i en meget god stand opbevares i en beholder med en meget god visningseffekt, vil dens pålydende værdi fordobles? Desuden har fisk som kampfisk en stærk reproduktionevne og kærlighed til at kæmpe. Akryltanke er meget billige, og der kan arrangeres et lille enkeltværelse til hver fisk, hvilket er meget velegnet.

9.De fleste almindelige glasfisktanke bruges til at rejse nogle store fisk eller som en forskønnelse fisketank. Når du vælger en stor fisketank, er den lavet af glas, som kan undgå hyppige tankskift i fremtiden og undgå muligheden for vandlækage og sammenbrud af akvariet. Akrylspande kan bruges til at blive ved med at kæmpe med fisk. Det er let at vende den store spand, let at rejse fine produkter, og det kan spare mange penge.



KINGSIGN ACRYLIC er specialiseret i alle former for akrylark, akrylvindue, akryltunnel, akryl marinehal, akrylakvarium, akryl svømmebassin, akryl fisketank, halvfabrikata i akryl, bearbejdningsdele, akrylbinding akryllim, buet akrylark, stor- service til installation af akrylplader. for detaljer, kontakt venligst: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)