Hotel udendørs akryl svømmebassin ¼

- 2021-09-28-

Når du er i hotellets udendørs akryl -swimmingpool, kan du kigge ud på det åbne felt, og horisonten er grænsen mellem himlen og jorden. De naturlige linjer mellem himlen og jorden løftes, og byens kontur erstatter jorden og skaber et nyt kryds med himlen - skyline.


Når aftensolen krydser skyline, skinner det i ansigtet, de farverige lys begynder at skinne, og de farverige skylines reflekteres på himlen, smukke og fantastiske, hvilket giver folk åndelig kraft. "Spejlblomster og vand vil aldrig ende. Stig op for at nyde solen, månen og stjernerne."


Hotellet ligger i centrum af byen. Oprettede en udendørs akryl swimmingpool med udsigt over det storslåede landskab i hele byområdet. Hele byen har forskellige former og er fuld af elegance

Som en lysende stjerne i moderne arkitektur er den unikke charme ved svømmebassiner i akryl blevet den nye favorit blandt folk på ferie og liv. Flere og flere hoteller, homestays, villaer og high-end offentlige steder er begyndt at være opmærksomme på akryl svømmebassiner, udendørs akryl svømmebassiner, såsom Hainan Atlantis Hotel, Bali Ubud Hanging Garden Hotel, Santorini Hotel i Grækenland, Hainan Haitang Bay Sunshine One Hotel osv. Er blevet den ene efter den anden online check-in for berømtheder. Og at integrere den udendørs akryl -swimmingpool i det arkitektoniske design er designerens sjæl;



KINGSIGN ACRYLIC er specialiseret i alle former for akrylark, akrylvindue, akryltunnel, akryl marinehal, akrylakvarium, akryl svømmebassin, akryl fisketank, halvfabrikata i akryl, bearbejdningsdele, akrylbinding akryllim, buet akrylark, stor- service til installation af akrylplader. for detaljer, kontakt venligst: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)