Akryl undervands tunnel tager dig til at nyde undervandsverdenen

- 2021-10-09-

Vil du opleve den farverige undervandsverden på nært hold?
Gå til undervandsverdenen og se på det virtuelle panoramiske fordybende akvarium bygget med vanddyr og tropiske regnskove som kerne. Det er både populært og underholdende, så du kan feste dine øjne og få viden.




Der er en smuk akryl undervands tunnel


Betragtningsfladen på 270 ° giver dig en panoramaudsigt over forskellige nisser og underlige fisk, som om du er i det magiske drømmerige af nisser.


Musikrytmen i vandmandslabyrinten matcher perfekt vandmændenes svømmefrekvens. Det bruger højteknologi til at kombinere med vandmændene for at ændre forskellige farver. Hver lille vandmand har kun seks måneders levetid, men i denne korte periode bevarer den den bedste. Jeg gav det til dig for at skabe en smuk verden af ​​vandmænd.


Når man går i den, er horisonten gennemsigtig og klar, som om man selv og undervandsverdenen er smeltet sammen til en. Dette skyldes virkelig den krystallignende gennemsigtighed af akryl.

Selvfølgelig har den gode sejhed, vejrbestandighed, kemiske stabilitet og nemme behandling af akrylmateriale også skabt et så stort undersøisk tunnelprojekt. For eksempel skal den bueformede plade i akvariets undersøiske tunnel tilpasses til forskellige vinkler, f.eks. 90 grader, 180 grader og 270 grader, og vinduet til akvarieydelse skal tilpasses til forskellige kreative former.


KINGSIGN ACRYLIC er specialiseret i alle former for akrylark, akrylvindue, akryltunnel, akryl marinehal, akrylakvarium, akryl svømmebassin, akryl fisketank, halvfabrikata i akryl, bearbejdningsdele, akrylbinding akryllim, buet akrylark, stor- skala installation af akrylplader. for detaljer, kontakt venligst: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)